! ! BajuLusuhSeluarTampal: dear beloved wife...

Pages

Sunday, August 28, 2011

dear beloved wife...

kepada isteri, walaupun hari sebenarnya ada banyak entri lain nak tulis, tapi nak tulis yang ni dulu.

isteri, hari ini tengah kemas-kemas rumah, jumpa getah rambut kamu. getah rambut dari negara kamu...

jadi, saya tengah rindu kamu secara bersungguh-sungguh.

*tengah cuba pakai getah rambut*

10 komen komen oltromen:

✿ cik pieQa ✿ said...

long distance reltiOnship kah?

hanafijaafar said...

@✿ cik pieQa ✿

yep, aku kat jermen, dia kat india.

ღ p!nk veLvet ღ said...

alolo~ romantiknyer, hehe!
x beraye same ke thn ni?

myXuRa moHd sHukri said...

so sweet of you...appreciate her till the end ok. Have a nice day.

cik ungu said...

aku bersyukur kau x jumpa tuala wanita.


harus bunuh diri kalau dia tahu kau nak gak try pakai dengan bersungguh-sungguh.

kotak said...

huu...india bukan negara saya......~
nnt jgn ngada2 nk simpan rambut pjg sbb nk ikt rambut gne getah rambut sy tu ok!!

missNick said...

ok aku dapat imagine muka kamu yg bersungguh2 nak ikat rambut tu hahaha....

NaDWaN said...

heyy..both of u are sooooo sweet..
ni yg rase nk kawen nih..haha

liyana said...

alahai sweet plk bace :)

Anak Timur said...

wadduh..

Collagen Powder | ESP – Soy Protein Isolate Powder | GLA Complex | Omega Guard | Vita-E Complex | B-Complex | Vita-Lea | Alfalfa Complex | OsteMatrix | VIVIX | Vita-Lea for Children | Chewable Vita-C 100mg | Zinc Complex | Lecithin | Nutriferon | Meal Shakes | Herb-Lax | Cinch Shake Mix | DTX Complex | Sustained Released Vita-C 500mg | Performance Maximum (Pure Hydration Drink) | Garlic Complex | Advanced Joint Health Tablet | Peppermint Ginger Plus | Cinch Energy Tea Mix | Caratomax | Herbal Blend Multi-Purpose Cream |

Post a Comment