! ! BajuLusuhSeluarTampal: thoughts

Pages

Tuesday, September 6, 2011

thoughts


ikut plan kami, isteri aku nak datang jermeni lagi sekali. betul-betul tengah musim sejuk beku.


aku rasa aku agak banyak terpikir pasal isteri aku kebelakangan ni. lagi-lagi bila aku dah pindah rumah baru ni. rumah ni tak la selesa macam rumah yang dulu... itu yang aku risaukan. aku belum habis kemas rumah baru ni, ada banyak lagi benda nak kena angkat, nak kena susun, nak kena itu dan ini... tapi setiap kali aku buat sesuatu, mesti aku terpikir... kalau aku susun macam ni, dia selesa ke? senang ke dia nak pergi ke toilet? nak beli kasut winter untuk dia ke nanti....? nanti kalau aku tak balik tengah hari sebab aku pergi kelas, dia nak makan apa? air mineral brand apa yang dia nak minum nanti...? cukup tebal ke selimut ni untuk winter...dia bukan pernah rasa winter kat sini lagi...

kalau aku tulis semua benda yang aku teringatkan dia, memang tak boleh nak habis... aku risau kalau bila aku ada dengan dia, aku tak dapat nak berikan yang terbaik...aku cuma nak dia selesa, rasa tak terbeban, rasa seronok bila ada dekat sini nanti...

aku rasa, biarlah aku terus ingat dekat dia, sebab dia sentiasa dekat di hati, walaupun jauh terpisah dua benua... maaf kepada pembaca yang tak minat entri emosional. aku tengah sangat emosi bila teringatkan isteri aku...

aku rindu dia, sangat rindu dia.



11 komen komen oltromen:

ღ p!nk veLvet ღ said...

alolo~ sweetnyer ... hope both of u kekal jodoh selamenyer, amin~~

Cik Nad A.J said...

saya selalu baca entry kat blog ni.. bila saya baca saya boleh jd happy.. tp hari ni saya pun teremosi sekali, cuma bezanya, saya emosi sebab 'dia' yg saya syg lepaskan saya.. dia mintk breakup.. hmm.. semoga saya jd kuat..

maaf, spam kat sini plak pg2 ni..

Wan Collection's said...

saya paham..sbb sy n husbnd dulu berjauhan dua benua mcm you all..

bila mengandung, hati selalu menangis walaupun muka tersengih2 setiap msa.

cik ungu said...

harus menangis nie.



nak kawin jugak. nak kawin jugakk.

✿ cik pieQa ✿ said...

sweet like fruties !
tertaching pulak.
inilah yg dikatakan the pOwer of love .

missNick said...

waaaa tacingnya....sabar ye...insya Allah dh habis blaja nnti korang berdua blh duduk sekali hehe...

g0m0k9enDek said...

ak rasa cam tgh tgok cite melayu. series.

kotak said...

huhuhu...dinasor menyerang!!!!

saya tak kesah takde selimut tebal..dgn syarat awak ade masa saya tidur...[ayat dlm novel]...hihihi.

NURIN said...

so sweet...

in_wired88 said...

semoga korang bahagia hingga akhir hayat..

p/s:bile la time aku nk smpai..

Anak Timur said...

semoga bahagia..

Collagen Powder | ESP – Soy Protein Isolate Powder | GLA Complex | Omega Guard | Vita-E Complex | B-Complex | Vita-Lea | Alfalfa Complex | OsteMatrix | VIVIX | Vita-Lea for Children | Chewable Vita-C 100mg | Zinc Complex | Lecithin | Nutriferon | Meal Shakes | Herb-Lax | Cinch Shake Mix | DTX Complex | Sustained Released Vita-C 500mg | Performance Maximum (Pure Hydration Drink) | Garlic Complex | Advanced Joint Health Tablet | Peppermint Ginger Plus | Cinch Energy Tea Mix | Caratomax | Herbal Blend Multi-Purpose Cream |

Post a Comment