! ! BajuLusuhSeluarTampal: mencari flash drive paling selamat

Pages

Wednesday, August 3, 2011

mencari flash drive paling selamat

dulu aku ada 2 bijik usb flash drive (benda yang korang panggil pendrive / thumbdrive tu la...) tapi itu dulu, sebab sekarang aku dah hilangkan dua-dua. hahaha, padan muka ko hanafi jaafar.

aku tau aku perlukan yang baru, cari-cari kat internet, jumpa yang ni..... macam best!

credit to dialog05

tak tau la cukup selamat ke tak, memang susah la nak cucuk kat komputer. kalau dah bukak kuncinya pun tak boleh nak cucuk terus kat komputer, kena ada extension usb cable.... tapi bagus jugak, boleh buat mangga kunci pintu pagar / grill pintu / pintu. lebih kurang produk 2 in 1 jugak kot.

satu je la aku terpikir, kalau aku guna untuk pintu pagar, lepas tu ribut, hujan, banjir... boleh pakai lagi tak?

3 komen komen oltromen:

Puteri Biru said...

takleh pakai la kot kalau dah masuk air. heh.

ღ p!nk veLvet ღ said...

mcm2 rupe dah skang ni, padehal fungsi same je, hehe~

Miss Dolce and Gabbana said...

haha..design sekarang semua jenis yang ar comel2.Rasanya kalau dah jadikan pintu pagar rumah belum tentu selamat.haha

Post a Comment