! ! BajuLusuhSeluarTampal: perempuan vs lelaki (it never ends but it's fun to watch though)

Pages

Monday, June 27, 2011

perempuan vs lelaki (it never ends but it's fun to watch though)

aku lelaki, aku faham pemikiran lelaki dan aku takkan faham macam mana perempuan berfikir.

aku takkan faham perempuan sebab sampai bila-bila pun aku tetap lelaki. kita takkan faham sesuatu sampai kita sendiri rasa pengalaman tu. tapi aku takkan jadi perempuan, sebab tu aku takkan faham perempuan.

aku minta maaf sebab cerita benda lama dari internet, walaupun ini dah macam berlawanan dengan prinsip blog ni, tapi aku rasa benda ni agak penting (nada serius, hehehee) 
___________________________________________________________________
bila perempuan cakap "fine"
maksud : perempuan itu cuma nak berhenti bertengkar, dan sebenarnya merasakan diri dia tetap betul dan lelaki itu tetap salah.

bila lelaki cakap "fine"
maksud : fine
___________________________________________________________________
bila perempuan cakap "nothing, takde pape"
maksud : sebenarnya ada sesuatu yang tak kena dan lelaki patut menggunakan kuasa membaca minda untuk mengetahui apa yang tak kena dengan perempuan itu, lelaki jugak patut risau dengan keadaan ini dan membaiki dengan segera walaupun tiada clue diberikan.

bila lelaki cakap "nothing, takde pape"
maksud : nothing.
___________________________________________________________________
bila perempuan cakap "whatever"
maksud : weyh lelaki, silalah engkau pergi jahanam dari muka bumi ini, aku sudah malas nak layan kau.

bila lelaki cakap "whatever"
maksud : whatever
___________________________________________________________________

credit to theory.isthereason.com
ini tak ada kaitan dengan aku dan isteri aku, aku tulis satu benda yang sangat general. aku boleh tulis lagi panjang, tapi sebab dah masuk subuh, aku nak solat dan tido. kepada lelaki, ada yang nak back up aku? kepada perempuan, betul ke macam ni, atau semua ini cuma fitnah durjana semata-mata?

11 komen komen oltromen:

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha...kalau bab pompuan tuh, mcm betul gaq tuh :P

sukasuki said...

betol...pmpuan ckp pnjg2..byk mksud..

apek poyo said...

den raso pun mmg mcm tu...
BIarlah rahsia..hehehhe

toblerone said...

haha.. laki pon same j complicated.. ego nk tggi j kn? hehe

CikAizA said...

hahahah... apa2 ajer lah...

pykaa said...

btl jugak ek..

Gadis Kecil said...

kekadang perempuan tu marah bukan sebab dia benci tapi sebab dia nak kan perhatian dari lelaki, cuma lelaki ter'ego' and tak cuba nak paham perempuan. huhuhu

-ini diary saye- said...

100% betol tang pempuan..

tintabiru said...

setakat yang ko tulis tu betul dah tuh bab perempuan..hehe..

Alexandriana Alia said...

maksud tersirat Whatever tu mmg tepat!..


sila pergi jahanam. kahkahkah

tumitKAKIkuLUKA said...

hahahaha.betul xbetul.betul gak lah..hahahha

Post a Comment