! ! BajuLusuhSeluarTampal: Rio Grande

Pages

Wednesday, February 9, 2011

Rio Grande

aku sudah abes exam dan sedang kecewa, mahu tonggeng-tonggeng kepala atas karpet.

tapi atas karpet ada limau....

Rio Grande : Hoher Genuss, Hohe Qualität


obsesi terbaru aku adalah limau mandarin, ko hengat aku duduk negara orang putih takde limau raya cina ? ada la... made in sepanyol, China jauh sangat plak nak import.


sekilo 7 hengget, sehari aku makan sekilo stengah, sehari kena sediakan sepuloh hengget untuk makan limau je. sebab bajet dah lari ke limau, aku tukar lunch jadi makan limau semata-mata, sedap dowh.... om nom nom nom...~

2 komen komen oltromen:

chuu said...

saket pewot makan limau byk2 woo.,
pedih2 @____@

kotak said...

sejak bile tgh ari mkn limau nih? suh org mkn nasi,dia mkn limau. nnt perot berlubang baru tau..tak sihat.

Post a Comment