! ! BajuLusuhSeluarTampal: aku mencari pekerja untuk aku

Pages

Saturday, February 5, 2011

aku mencari pekerja untuk aku

ya! hanafi jaafar is hiring secara tidak jujur


disebabkan aku tengah kempunan nak makan sarapan malaysia, aku nak seorang tukang masak sarapan yang : 

  • reti tebar roti canai
  • tahu buat tosai
  • boleh buat nasi lemak
  • boleh buat nasi impit original ( beg plastik punya tak nak arr...)
  • boleh buat teh tarik kaw kaw punya !
  • tahu buat sekurang-kurangnya 17 jenis kuih (termasuk putu piring)
  • boleh bekerja dengan gaji 5 Euro sehari
  • ada facebook, senang aku nak kontek
  • tempat tinggal cari sendiri
  • cuci tangan dengan kerap
kepada sape-sape rasa dia layak, boleh kontek aku kat facebook.

ARGHH!!! lapar ni... dari benda-benda kat atas tu, aku cuma tak reti tebar roti canai je, tapi sebab setiap pagi aku sangat malas dan lembap. tahu nak tuang cereal dgn susu masuk mangkuk, angkat sudu masuk mulut.

kredit : sharenator.com

3 komen komen oltromen:

cik ungu said...

sume kriteria aku tak tepati.

paling tak layak..qualification nombor 8.


kau memang.

kotak said...

no 1: mmm..boleh kot.
no 2: tak pass. takpe,blh belajar.
no 3: owh,dh biasa sgt buat.
no 4: boleh je klu nk suh buat.
no 5: yang ni,sgt la boleh buat. tapi takkan wat. tak baik utk kesihatan.
no 6: mm..tak la sampai 17 jenis. tapi putu piring tu,beli je la kat pasar.
no 7: huh!! tak nk bayar pon takpe...i ske kumpul pahala...
no 8: tak yah fb..msg je..tak pon,call je..anytyme.
no 9: tempat tinggal tak yah cari..gerenti u trus ofer umah u kat i...
no 10: sungguh,i mmg kerap cuci tgn..wongi tau tgn i...tak caya? try r bau...

so,rase2...dapat tak keje nih?

ateekaamer said...

hire me. sehari bape? ada OT tak? keh keh keh

Post a Comment