! ! BajuLusuhSeluarTampal: misi mencari bini

Pages

Wednesday, February 16, 2011

misi mencari bini

isteri aku duduk kat india...jadi aku nak pergi kat dia sebab aku adalah suami yang rindukan isteri.

exam last skali hari rabu, hari khamis aku bertolak keluar rumah, hari sabtu baru sampai kat isteri aku. lama gilos perjalanan, 2 hari naik basikal memang penat... hahaha, sape percaya aku naik basikal, boleh tepuk tangan sekarang. mana ada aku naik basikal, aku duk kat jermen, nak pegi india kena la terbang. dok gitu cik kiah?

maka selepas cuak-cuak naik pesawat, beberapa puluh kali terasa nak muntah, mendarat kat landasan pun rasa tak selamat. landasan kat airport ni baru je tahun lepas 159 orang terkorban, mane aku tak cuak beb.... pastu jalan keluar airport tu la tempat terhempasnye, nasib baik sampai waktu siang...kalau sampai waktu malam, berapa banyak cerita seram la dalam kepala hotak aku ni...

benda pertama kena buat bila dah sampai dalam dakapan isteri adalah...

makan kfc

alang-alang kfc cuma beberapa langkah dari sini, baik aku pegi je...kalau aku kat Aalen, Jermeni...kami sanggup bersusah payah menaiki tren 2 jam lebih untuk sampai ke kfc halal yg terdekat, pastu nak balik mesti la lagi skali 2 jam lebih duduk dalam tren...

sedap weyh hot wings kat sini, rasa tomyam...lagi sedap dari hot wings kat jermeni. aku tak tipu, nak lagi tepat, rasa macam perencah Maggi tomyam. oh demm, rasa nak makan lagi la....

jari ada cincin tu bukan jari aku

6 komen komen oltromen:

sue said...

seyes ke sedap dr hot wings jerman? wat balik r sini, bleh tmpang rasa.

ujee said...

hari tu ko blk malaysia 2weeks tu ko kawen ekk?
bini ko keje kat india ke...study kat sana?

ni cite betul ke...?*kukeliru *

shahrul said...

lah, ingat kan sape lah tadi nggeeeheee

sunatashamohamad said...

napi..lama tak mai blog napi, skali dah kawen...
sorry tak ucap Gratuliert pon...siyes tak tau..
kalau tau, memang dah berjambak2 doa hantaq =)

Tahniah & su doakan smoga perkahwinan ni dirahmati Allah selalu =)

Alexandriana Alia said...

weh, banyak masa di india hupdate belog rerajin k. jangan makan kepsi je nanti gain weight. :p

Achahani said...

HIHIHIHIHI..

HIIHIIIII..

SUKA SUNGGUH BACA ENTRY KO DIK SAMBIL GELAK2.

Post a Comment