! ! BajuLusuhSeluarTampal: macam mana ntah tulisan aku boleh bertukar Part 1

Pages

Tuesday, November 2, 2010

macam mana ntah tulisan aku boleh bertukar Part 1

dari kecik korang blaja menulis sampai sekarang dah besar panjang, tulisan korang berubah tak? tulisan aku memang berubah tahap gaban la. dulu buruk, sekarang cantik macam ayam golek. bagi aku ayam golek cantik...

tengok la tulisan aku yang amat sangat cantik, hahahahha... sape rase tulisan aku tak cantik sila angkat tangan, pastu boleh buat bantahan kat bahagian komen.

klik gambar untuk tumbesaran sihat.

tu tulisan nota aku dari kelas Steuern und Regeln 1, nama lain kepada Control and Feedback Control 1. subjek sesuai untuk golongan queen control.

entri ni ada Part 2.

3 komen komen oltromen:

tupaikecik said...

sekurang2nye dh blh bace... klu dlu nk bace surah abg amik mase y lama....~

huhu...arap sgt kite blh ulang mcm zaman sekolah..

PinTu_Gua said...
This comment has been removed by the author.
misSbLurRy said...

tulisan aku kalah hantu

Post a Comment