! ! BajuLusuhSeluarTampal: aku jakun, serius jakun.

Pages

Monday, November 29, 2010

aku jakun, serius jakun.

aku tak tau plak syarikat ni ada buat produk ni, aku ingatkan buat air minuman manis yang buat kencing kita manis. banyak gila kandungan gula sampai semut pun buat sarang dalam bilik air...

masa aku pegi shopping barang dapur aritu, ni la benda pertama aku nampak bila masuk Supermarkt Kaufland hari tu...

semangat gila aku amek gambar guna telefon tangan, hahaha, telefon tangan.....

ini bukan cetak rompak punya weyh..... memang brand coke..



ni vanilla coke dengan coke light, muahahahahahhahaha
tapi, kenapa buat stokin? aku tak paham...

*aku tak minum coke dan aku tak makan anggur lembik*

8 komen komen oltromen:

cik ungu said...

promotion. supaye team MU pakai..? err..

rainbowskittle said...

aku pon tak pernah tahu wey

muzam said...

teman penah minum coke baru bukak ade semut..
boikot coke!!

achmad said...

stoking tuh bau coke tak?
hahh

Cempakamelati said...

Hmmm coca-cola dah pelbagaikan barang dagangan dia.

Qhamel said...

tu buat lap mulut kalau sememeh lepas mnum coke. hangpa ape tau. hehehehh

cik EPAL said...

mana dapat gambar ni?

hanafijaafar said...

cik ungu > hehe, sedapnye stokin team MU klu macam tu ye...

muzam > teruskan usaha!!

achmad > takde plak bau, klu ada bau, aku rasa nak beli jugak...

cik epal > ambik gambar sendiri, gambar buruk guna hp je...

Post a Comment