! ! BajuLusuhSeluarTampal: ini bukan instruction untuk berlagak dalam facebook

Pages

Monday, November 15, 2010

ini bukan instruction untuk berlagak dalam facebook

aku bukan nak ajar korang cara-cara berlagak kat sini, jangan anggap ni "buku manual berlagak di fb" okeh...! aku tulis ni sebab aku harap kita sama-sama bleh jauhkan diri. huhuhu, baiknye aku pagi-pagi isnin ni.... 

berlagak dalam sopan (ujee bagi idea ni)

Datin Maimunah Alhambari "akak mintak maap la banyak-banyak kat sape-sape yang akak terblock tadi, akak parking BMW 7 series akak tu ingatkan skejap je, tapi jadi lama plak sebab cari kad kredit platinum yang terjatuh dalam opis akak tadi, mintak maap ye korang....~"

>>jadi kaya tu tak memberikan kau hak untuk berlagak tau<<

berlagak dalam doa

Tayip bin Kulup "esok interview, tolong doakan aku ye kawan-kawan, untuk interview keje aku kat FERRARI. kalau dapat keje nanti aku belanje korang ferrero roscher sorang sebijik... amiiinnn.."

aku rase nak doakan dia dapat keje kat kilang ferrero rocher je, boleh belanje ferrero rocher sekotak terus.

berlagak dalam gambar

oh, ini panjang sangat aku nak tulis. kang tulis panjang-panjang bukan korang baca pun, idok? benda ni boleh korang paham sendiri kot. kepada sape-sape yang letak gambar kat facebook tu, pikir dulu apa niat korang... korang nak berlagak, riak, ke takbur.....boleh bagitau awal-awal, aku rase nak tabur minyak tanah kat komputer korang.

berlagak + kutuk orang kat komen gambar atau status update

ini pembelagak yang aku paling menyampah, dah la menyemak je dengan komen bodo diaorang, sempat lagi nak promote diri sendiri.

Wa Rempit Sejati Sampai Wa Mati Eksiden "hek eleh brader, setakat pakai iphone 3g wa tak heran la, wa skrg pakai iphone 5. lu cuba la try lawan iphone wa ni...."


err, bro. you can try the new iPhone when you're in heaven. if you could get in it.




aku nak tanye korang, camne nak hapuskan kesombongan kat muka bumi ni...?



7 komen komen oltromen:

cik ungu said...

sombong x boleh nak hapus sebab sume bergantung kat diri masing. Innamal a'malu binniyat (rase macam perasan bagus2 je state ayat2 Quran ni..adoi...) Tapi kalau semua orang sedar diri sendiri tu dari tanah mcm manusia lain jugak, xperlu kot nak sombong. lainla tetibe ade orang tu asal dr tanah kt genting highland.

macam x kena je komen aku ni..err..kalau xmembantu,sila abaikan.sekian.

ohlala said...

sombong? itu dah memang sifat manusia yang rasa diri dorang hebat~~~~~

bonadsayang said...

weh memang boleh digune pakai la..hahaha.bagus.ko kene bg kesedaran kt org2 begini.

Sophia Rani said...

annoying status yg cm tu.. hhuhuhu

ujee said...

hahahhahaaa....
gile byk puak fb ni...
er...er..hrp aku x termasuk dlm segala puak yg tersebut...
kalo ada tu...kire halal je lah...hehehee...
aku manusia biasa...kekdg terberlagak..tersombong..terstalker...hahahaaa...
apapun..aku suka entry ni...

baincardin said...

Selamat Menyambut Aidiladha!!!~ ^_^

nursarah puteri biru said...

hahahaha!

tak lama lagi aku buang dah FB2 bagai nih.. mintak2 selamat dr gejala riak. kehkehkeh

Post a Comment