! ! BajuLusuhSeluarTampal: harga kau sorang cuma RM 34.10

Pages

Thursday, November 25, 2010

harga kau sorang cuma RM 34.10

haha, tu harga seorang manusia la kot. kalau diskaun 20 % sebab megasale, jadi RM 27.28

rajin plak aku tekan kalkulator casio fx-570MS nak cari harga lepas diskaun tu. aku tak lupa jasa kalkulator standard spm ni, blaja kat sini pun guna kalkulator tu jugak.

aku bukan nak letak harga kat manusia atau sape-sape. aku cuma nak cakap, camne aku hargai seorang penulis blog ( orang KL panggil blogger ). ni pasal penulis blog tau, bukan pasal blog dia. kalau ada pasal blog pun, sket2 je...



seorang penulis blog tu berharga bila dia hidup tak bertumpukan kat blog. aku rasa orang yang tumpukan hidup kat blog, tak sempat nak buat benda lain dalam hidup. jadi kalau dia tak sempat nak hidup dalam dunia sebenar, camne nak hasilkan penulisan yang bes... oh, mungkin dia cuma perlu amek je apa-apa yang menarik kat internet, pastu tulis balik dalam bahasa yang pembaca-pembaca dia paham.

hiduplah dengan menarik, nanti benda yang ditulis pun insyaAllah menarik. buat benda yang orang tak buat, pergi tempat yang ramai orang takkan sampai. untuk setiap blog yang aku follow, aku baca semua entri, tak terlepas satu pun. tapi bila cerita pasal benda yang biasa-biasa je, aku baca laju-laju sebab rasa tak berbaloi dgn masa aku, baik lagi aku pergi berlakon jadi power rangers putih melawan pikachu.

*aku makan mee untuk kali pertama selepas 3 bulan, itu pun fuad masakkan*

8 komen komen oltromen:

Frodo Baggins said...

kadang mau cari sesuatu dlm belog org
pinjam semngat mungkin ... atau mngkin blaja.
tu wa slu cari belog yg ada roh ...
dan untuk entry lu ini ... mmg ada NYAWA.

hahahhahaha


>>____<<

cik ungu said...

gedebukkkk..!! kene sekali kat muke sendiri! adeihh...

d.A.o.U.z said...
This comment has been removed by the author.
d.A.o.U.z said...

blog punyai perasaan.. :p

ch0mbi wan ken0bi said...

"saye budak baru blaja"
h0hoho...~

>_<"nyit2

chuu said...

pedas nie., tp mmg betol pon., byk bnde dlm idop ni yg kite bole buat dan perlu buat.,

miss ladies said...

betul tu.. trlalu ngadap blog pun, da mcm org gyler.. nak join jadi power rangers laa.. bole tak? hehehe

mie said...

sokong!!!!
jadilah diri anda..
heheee

Post a Comment