! ! BajuLusuhSeluarTampal: [ insert title here ]

Pages

Friday, December 3, 2010

[ insert title here ]

maka tamat la sesi berjalan ke blog orang lain untuk petang ni, sesi yang ke lima kot untuk hari ni, gila buang masa ko. dah la pemalas nak buat keje skolah. berambuslah ko dari komputer ni wahai hanafijaafar.

sebenarnya, ada satu benda je yang diperlukan untuk mereka yang nak blog jadi popular. jadilah perempuan cun. aku tak tipu, ni cara paling berkesan untuk dapat jumlah pembaca yang ramai. aku bukan nak demotivate sape-sape. tapi ni betul. tapi bukan takde cara lain la, aku cuma cakap ni salah satu cara.

sementara korang masih mahu membuang masa, meh tengok gambar ni.

aku pindah ke bandar ni semester depan, tapi bukan duduk kat umah tengah-tengah sungai tu.
itu bangunan bersejarah, kalau duduk situ nanti kena kacau dengan hantu. kalau hantu tu ramah mesra takpe la jugak.

3 komen komen oltromen:

iamnerves said...

oh..yeke..
mak nak buat plastik surgery la..
nk cucuk ni cucuk tu..
sampai cantik macam rosmah mansur..
mesti folower mak meningkat gilebabeng
lala~

Azam Fadli said...

mcm betul jaa..ptotla blog ak xde smbutan,sbb aku xlawo...haha

puteri biru said...

aku tak cun, patutlahhhh

Post a Comment