! ! BajuLusuhSeluarTampal: ini benda yang aku sangat jarang buat, aku janji....

Pages

Saturday, December 11, 2010

ini benda yang aku sangat jarang buat, aku janji....

dah lama gile tak buat benda ni, dah 2 tahun kot. buat entri lagu kat blog. dan aku memang akan buat bila satu lagu tu sangat2 bes tahap gaban sampai tak boleh tido malam punya bes saje.....

lagu ni dah lama pun, dah lebih 2 tahun, tapi aku baru jumpa sebab main game Gran Turismo 5.

gambarajah 1.03

kepada future wife, lagu ini ditujukan untuk kamu, walaupun lirik dia macam tak keluar suara sangat... dan aku tahu ini bukan taste future wife. mungkin satu hari nanti aku akan tengok balik post ni dan boleh buat senyum sorang macam angau (rujuk gambarajah 1.03) .

it's a really nice song to listen till the end, or better, loop it.



*hanafijaafar benci justin bieber, hanafijaafar suka lagu yang tak popular. hanafijaafar berusia 22 tahun, tak tipu*

6 komen komen oltromen:

cik miera said...

wow..romantik..untuk future wife...hihi..sweet

Jusri Best said...

wah aku suke lagu ni.....stret ak nk post kt fb, tp ak rase konpem org tak tahu

kotak said...

hehe..mmg tak kua sgt pon sorenye.. tapi...*blushing* suke2....

TunTeja said...

Ceeewahhh..untuk bakal wife tu!

gilak ar sweet.hehehe

http://dyatunteja.blogspot.com/

baincardin said...

Demam HDR dah kembali! jom rilex layan....^_^

KimiCnoL said...

nanti da kawen ajak wife maen gran turismo ;)
JOM UNDI SAYA =)
"1.Pilihan 9 No346"

Post a Comment