! ! BajuLusuhSeluarTampal: kenapa tak bawak isteri pegi jermeni ?

Pages

Wednesday, May 4, 2011

kenapa tak bawak isteri pegi jermeni ?

ada yang tanya aku kenapa isteri tak ikut aku pergi jermeni...?

sebab dia study kat india, jadi kami berdua macam hidup zaman bujang jugak la...

ada ucap selamat pengantin baru.

terimakasih banyak-banyak. dah 4 bulan kami bernikah, alhamdulillah.

isteri takde blog ke?

ada, link blog dia ada kat sidebar blog ni. kalau malas nak cari, sini aku bagi je terus LINK.

siapa nampak nenas ?
aku rasa aku nak tulis benda yang ada ilmu sket la esok, entri-entri macam ni tak boleh buat selalu, nanti aku sendiri rasa geli. tapi selalunya entri berilmu ni ada plak yang kata aku syok sendiri, cis!

8 komen komen oltromen:

Achahani said...

hihihiihihiih..

asik gelak je dtg sini.
sweet ek bini kamu dik!

fYZa said...

hahahhahahahahahahhaa

bila nak ada baby??

akumanusiabiasa said...

mase ni kt india ke?heee

adibah saffie said...

sweet giler weyh....;D

Liyana said...

salam..

nak tanya beberapa soalan tapi tanya beberapa saja dulu

apakah perasaan selepas bernikah dan berpisah jauh.

dan lagi satu, bagi anda yang dah berpengalaman, adakah perkahwinan ini satu jalan penyelesaian atau ada sebab lain..sebab masih belajar kan, tapi dah buatt satu keputusan besar untuk melangkah ke alam baru

maaflah banyak pula tanya. hanya curious. ^^

ubi said...

da kawen ke?..oo..nmpak mude lg..:)

Sham said...
This comment has been removed by the author.
Sham said...

salam kenal...

boleh tahan sengal juga tuan blog ni ye...aku dulu nikah 3tahun gak tak duk sama dengan isteri...kerja berlainan tempat...

Post a Comment