! ! BajuLusuhSeluarTampal: 20 tabs itu tidak sedikit.

Pages

Thursday, April 7, 2011

20 tabs itu tidak sedikit.

bila aku nak blogwalk blog yang aku tak pernah sampai, biasanya aku akan buka lebih kurang 20 tabs kat google chrome serentak. jadi aku pun mula membaca / mengkomen blog orang. aku tahu aktiviti ini memang menelan RAM aku, tapi takpe, aku bayar untuk RAM aku, aku nak pakai sampai lebam.

jadi bila aku bukak sekali 20 tabs, ada beberapa blog akan autotune.

hasil : aku dapat remix lagu rihanna + ramli sarip. memang sedap abes la dengar lagu remix yang tak pernah dibuat orang, hahahhahahahahahaaahha...

6dollarshirts ada buat tshirt dengan ini, hahaha....


tak tak tak... aku tak suka dengar lagu remix pelik, dah la kualiti audio sangat menyedihkan... jadi akibatnya aku terpaksa mute suara google chrome. ini yang aku tak suka, sebab aku dengar lagu dari grooveshark.com

grooveshark tu apa? itu website streaming lagu yang ada koleksi hampir lengkap, lagu-lagu yang orang lain tak pernah dengar pun banyak jugak. memegang Alexa rank 1007 dari website seluruh dunia... please note; it's a legitimate music site. 

begitulah kisahnya kenapa aku tak gemar dengan autotune, apa-apa pun jangan lupa, autotune bukan jenayah dan tidak salah pasang autotune.

5 komen komen oltromen:

Frodo Baggins said...

hahahha selaku blogger yg pasang auto, gua mintak mahap ... kah3x.


>>___<<

kotak said...

yes!! sy setuju. dh la RAM sy kecik. bila bkk tak smpai 5 tab pon. terus sgkut, kne restat blk. berat. klu mute pon,berat jgak.

cik ungu said...

dulu aku pernah bukak beberapa tab sekaligus,
dan tanpa belas kasihan, ade org dah autotune lagu tamil mane ntah!

menangis-nangis aku cuba carik blog mana yang empunya lagu tu. satu-satu blog aku pangkah, rupa-rupanya blog yang laaasssttt skali yang pasang.

Waktu tu dah terlambat, air mata aku dah menjadi darah.

Wan Hafisah Collection's said...

gila byk la 20 tabs. byk RAM la kena telan buka 20 tabs.

http://akusertajiwabisnesku.blogspot.com/

rin0x_adz said...

20 tab? juling biji mata..hehehe

Post a Comment