! ! BajuLusuhSeluarTampal: Diri Saya Yang Terbaharu

Pages

Tuesday, November 18, 2008

Diri Saya Yang Terbaharu



Pagi tadi aku gi hospital, biasa la ada janji temu dgn dokter. Lama btul tunggu, dah dekat 1130 bru selesai. Mase nak tunggu ingtkn nak tido kat [spot] biasa dkt jabatan fisioterapi, bru nak lelap je ada plak bdak kecik 3 org ni buat bising btul2 depan aku. Ak nampak ke aku baring nak tido ni, mungkin diaorh ingt aku ni tunggu org sakit mcm diaorg tunggu mak mereka kot, aku ni org sakit la, aku sakit aku dtg la hospital..!

Aku kebengangan maka naik la juga ke kafeteria walaupun mle2 berniat tak nak sarapan sebab tgh hari nak makan byk. Maka jumpe la jugak aku dgn doktor yang amek mase nak baca fail aku yang tebal tu. Mcm takde kemajuan je jumpe doktor, cakap2 pastu bagi tarikh jumpe lagi, hadoi.

Lepas gi hospital, mmg nak gi midveli [shopping] sket2. Jadi sebelum tinggalkan hospital tu, cakap kat dokter.. “saya nak [arm sling] bleh tak?”..”awak nak buat apa?”...”kadang2 saya dpt [muscle pain], tangan tak bleh lepas je, nnt sakit”....maka dia tulis surat, suruh aku bawak surat tu gi jabatan fisioterapi, lepas dapat sume kelulusan aku pun bli la benda [arm sling] tu..

Sebenarnye saje bli [arm sling] tu supaya senang dpt tmpt duduk dlm tren yang sesak, hehe...pastu ble kat hospital, org tau la aku ni org sakit. Sungguh bijaksana yang tak terkata kan aku ni, hahhaahahah.

Satu hari ni jugak la aku pakai benda tu, pusing midveli dgn sepupu aku, [shoppinh] pakai benda tu. Kesian sepupu aku la, dia tak bleh tahan tgk aku berlakon sepanjang hari pakai benda [arm sling] tu. Seronok jgk bagi aku, haha..rase penuh keyakinan..!

Rehat jugak la bahu kanan aku hari ni, tak keje banyak, berat lengan pun bahu kiri yang kene tanggung. Kuikuikui...

2 komen komen oltromen:

natasha said...

ouh im so proud for having seconded that motion of wearing an arm sling.

aM said...

Quoted>>Sebenarnye saje bli [arm sling] tu supaya senang dpt tmpt duduk dlm tren yang sesak, hehe...pastu ble kat hospital, org tau la aku ni org sakit. Sungguh bijaksana yang tak terkata kan aku ni, hahhaahahah.<< End of Quote

mmg mcm choyy!!!!!!!!! lagi2 part nak dpt tpt duduk kat train tuh...hahaha....

Post a Comment