! ! BajuLusuhSeluarTampal: dia sedih..

Pages

Thursday, November 20, 2008

dia sedih..

Maka kelmarin aku pergi berurut kat senawang.

“ilmu tu ada pada guru, bukan pada buku”

“betulkan niat untuk belajar”

“makan bendi”

Hehe, pakcik ni rajin bagi nasihat. Dia ni bukan tukang urut yang mcm biasa aku jumpa, dia dulu keje sebagai pensyarah kat uitm shah alam, pnah blaja kat jepun 3 tahun. Tapi rumah dia tak plak menampakkan ciri2 di atas. Dari apa yg dia cite, dia pnah melalui zaman kesedihan dia la, 4 tahun menangisi kematian seorang yang dia sayang. Bukan la nangis sepanjang masa, tapi macam pagi menangis sekali, tgh hari pastu malam.. tak wat pape, sedih je. Lepas atasi kesedihan tu dia pun truskn la idup, mengurut org dan [part time physiotherapist] kat hospital.

Sampai mcm tu skali kesedihan bleh ubah manusia.

1 komen komen oltromen:

natasha said...

waduh. 4 tahun sih.
waa bagaimanakah kalau diduga begini.
oke aku dah dipres.
xnak tulis status merepek2 da.

Post a Comment