! ! BajuLusuhSeluarTampal: entri minta maaf

Pages

Saturday, January 1, 2011

entri minta maaf

kepada kawan-kawan aku yang jauh, dekat, rapat, padat, melekat. aku minta maaf sebab tak bagitau korang kenapa aku balik malaysia hari tu. hari ni aku dah sampai jermen balik, kembali kat tempat sejuk beku. kalau la aku duduk lama-lama kat luar tu, boleh la kategorikan aku jadi frozen food.

aku ada sebab sendiri tak bagitau apa yang aku buat kat malaysia, hehe, sebab ni tak dapat la aku nak bagitau ye.

by the way, sape yang betul-betul paham ayat dalam entri pendek yang ni , tahu la yang aku balik malaysia 2 minggu lepas. kat sape-sape yang tahu aku balik malaysia, pastu call atau sms aku tanya kenapa aku balik.....? lama ke balik.....? aku bagi je jawapannya..

*kepada cik nursarah ( tak tau la nama sebenar ke tak ), aku mintak maaf tahu.... eh, eh... aku dah sampai kedai ko aritu tau, bukan datang sorang-sorang plak tu.*

3 komen komen oltromen:

dolat said...

kejapnya balik. best ke dah kahwin? nanti honeymoon kat india ke weih~

Alv0808 said...

Hahahhaa..mesti balik pasal kahwin..apa2 pun Happy New Year

aleen aiden said...

jadik frozen food?hahah. ;P

Post a Comment