! ! BajuLusuhSeluarTampal: tunang koboi ?

Pages

Saturday, January 29, 2011

tunang koboi ?

sape-sape ntah google perkataan ni "tunang koboi", pastu mendarat kat blog haku.

aku terasa kelakar dowh, tapi tak baik gelakkan, ada orang tu nak bertunang... apa-apa pun tak wujud kot istilah tunang koboi dalam budaya melayu. kawen koboi boleh la jadi, pegi nikah kat london ke, paris atau mew york pun boleh.... kalau bosan dengan 3 bandar besar tu, selatan siam pun boleeeyyy....

tapi, tunang koboi macam tak logik je, dah nama bertunang, bukan ke tu untuk memperkenalkan kepada keluarga, dan jugak memperkenalkan keluarga dengan keluarga...


melainkan.........

korang buat majlis tunang tu, sume pakai pakaian koboi, orait....?

3 komen komen oltromen:

cik ungu said...

letey la nak bertunang pun kena praktis nek kuda dulu..kau ingat aku sheriff Pekan HastalaVista-Bebeh ke..

dolat said...

gambar kawin kenapa susah sangat nak jumpa. ada la 2 3 helai aku jumpa.cis~

Ungu said...

tunang koboi.

mungkin bertunang atas kuda?

ergh.

buruk.

Post a Comment