! ! BajuLusuhSeluarTampal: perbezaan mudah lelaki dan perempuan.

Pages

Wednesday, February 15, 2012

perbezaan mudah lelaki dan perempuan.

entri pendek saja, esok update lagi.

perempuan :
tidak pelik untuk melihat perempuan bercakap pasal keluarga, adik beradik, jiran sebelah rumah.. dan ini berlaku tanpa perlu disuruh pun... perempuan dgn sukarela, suka untuk ceritakan benda-benda macam ni kat rakan-rakan, tak kesah la rakan itu lelaki atau perempuan.

lelaki :
takkan cerita benda ni dekat rakan lelaki.
kalau dia cerita benda ni kat rakan perempuan, aku sangat yakin dia tengah cuba mengorat perempuan tu.



8 komen komen oltromen:

cik ungu said...

mungkin betul.

cik L.A.L.A said...

ohohoho...setuju!

IraBungaMelor said...

Hhahaha. Macam tu yea?

Wani said...

Next, kalau dpt ngorat akn stop crite benda tu ke? Sbb stahu sy laki ni mmg jarang crite life diorg..

Suehaily Mohd Jiwa said...

eh tak jugak.officemate saya kemain cerita pasal isteri dia,family dia.tetap juga maintain

etuza said...

lelaki ada jg cerita politik, bola..kalau yg ada anak kongsi bagaimana nak didik anak agar lebih baik..mybe.

AzwanRamli said...

hahaha...majoriti.

Anak Timur said...

banyak lagi tu perbezaan...

Collagen Powder | ESP – Soy Protein Isolate Powder | GLA Complex | Omega Guard | Vita-E Complex | B-Complex | Vita-Lea | Alfalfa Complex | OsteMatrix | VIVIX | Vita-Lea for Children | Chewable Vita-C 100mg | Zinc Complex | Lecithin | Nutriferon | Meal Shakes | Herb-Lax | Cinch Shake Mix | DTX Complex | Sustained Released Vita-C 500mg | Performance Maximum (Pure Hydration Drink) | Garlic Complex | Advanced Joint Health Tablet | Peppermint Ginger Plus | Cinch Energy Tea Mix | Caratomax | Herbal Blend Multi-Purpose Cream |

Post a Comment