! ! BajuLusuhSeluarTampal: exam winter lawan exam summer

Pages

Tuesday, February 7, 2012

exam winter lawan exam summer

ini benda yang buat aku rasa study kat malaysia tu lebih beruntung... aku nak tulis ni supaya satu hari nanti aku boleh ingat balik ke-tidakseronok-an exam kat negara ni...exam nak letak tengah-tengah musim je... siapa yang jadi student kat malaysia, sila bersyukur..

exam winter

manusia kena menghadapi "winter depression", benda normal yang berlaku pada musim sejuk.. matahari jarang memunculkan diri, dunia gelap sahaja macam tak ada beza siang atau malam. paling tak seronok adalah kalau kena exam pukul 8 pagi.. mesti la nak kena keluar rumah pukul 7:30 paling lambat pun.. kau tahu, 7:30 pagi tu masih dalam waktu subuh, gelap gelita lagi..dan suhu lebih kurang -20 celcius. jalan kaki pegi exam sambil menangis-nangis tahan sejuk...

exam summer

memang dunia lebih cerah dan siang panjang gila.. tapi ni jugak problem sebenarnya sebab waktu solat-solat malam akan jadi sangat rapat. isya' masuk pukul 12 malam, subuh masuk pukul 2:50 pagi.. walaupun esok kau exam dan berazam untuk tido dengan cukup malam ni, tetap kena tido lepas pukul 12 dan bangun dalam pukul 3 pagi untuk subuh... lepas tu baru boleh sambung tido.

ini gambar dari bulan 9, sungguh seronok dengan cuaca itu, kulit pun jadi sihat

gambar tu bukan dari tempat tinggal aku, bukan dari negara Jermeni pun.

4 komen komen oltromen:

missNick said...

lamanya menghilang tak update status....klu aku tu mau jawab exam sambil nangis huhu....

whitecappuccino said...

salam..akak pun dulu penah amik exam during winter..memang bercinta bila kena pegi exam pagi2 jalan dalam snow yg banyak..pengalaman yg mahal tu.

alif haris said...

pengalaman semua tu.. abeh gambar tu ktne ? haha

Anak Timur said...

best yer duk kat negara org..

Collagen Powder | ESP – Soy Protein Isolate Powder | GLA Complex | Omega Guard | Vita-E Complex | B-Complex | Vita-Lea | Alfalfa Complex | OsteMatrix | VIVIX | Vita-Lea for Children | Chewable Vita-C 100mg | Zinc Complex | Lecithin | Nutriferon | Meal Shakes | Herb-Lax | Cinch Shake Mix | DTX Complex | Sustained Released Vita-C 500mg | Performance Maximum (Pure Hydration Drink) | Garlic Complex | Advanced Joint Health Tablet | Peppermint Ginger Plus | Cinch Energy Tea Mix | Caratomax | Herbal Blend Multi-Purpose Cream |

Post a Comment