! ! BajuLusuhSeluarTampal: aku janji entri ni ada satu je gambar kucing.

Pages

Monday, February 6, 2012

aku janji entri ni ada satu je gambar kucing.

sekadar nak bagitau sama korang, kalau korang nak judge seseorang berdasarkan blog dia, silakan.. sebab sehebat mana pun pemilik blog tu cuba cover personaliti dia, memang tak dapat nak sorok... penulis blog adalah diri dia bila dia membebel di blog, dan dari situ bolehlah manusia sekalian menilai perangai dia.. insyaAllah tak jauh beza dari dunia sebenar..

walaupun ada penulis blog yang rasa dia adalah orang lain di dunia sebenar, tu sekadar perasaan dia...percayalah, cari sorang penulis blog yang kau kenal kat dunia sebenar, bandingkan dia dalam blog dan dia yang ada depan mata..

tapi, sebelum kau mula nak judge dia, tolong la baca blog tu habis-habisan, bukan dengan baca satu entri lepas tu kau terus cop dia itu dan ini.. kesian tahu, bila kau dilabel hanya sebab secebis penulisan di ruang picisan internet.

macam tu jugak dengan hidup ni, tak payah la nak judge seseorang hanya dari sebahagian hidup dia...

I WANT THAT SWEATER, YOU GUYS CAN HAVE THE KUCING.

6 komen komen oltromen:

Fida said...

comelnyaa..nak kucing tu..ambik lahh sweater tu..

~AyuyuE~ said...

so cute!!!..follow me;)

Aidah said...

hahaa...dua2 cute.. kucing + sweater.. =D

Haris Khairuddin said...

memang betul. walau cuba jadi orang lain pon xkan dapat tutup diri sebenar kita 140%. haha.. ;p

siyesly, aku jumpa je blog ni tadi aku dah tersuka dah. mungkin nama or design blog ni kot yang menarik. anyway, keep on being ourself, rite?

Thinking Site said...

grunge 4 eva!

Anak Timur said...

wah.. comel3

Collagen Powder | ESP – Soy Protein Isolate Powder | GLA Complex | Omega Guard | Vita-E Complex | B-Complex | Vita-Lea | Alfalfa Complex | OsteMatrix | VIVIX | Vita-Lea for Children | Chewable Vita-C 100mg | Zinc Complex | Lecithin | Nutriferon | Meal Shakes | Herb-Lax | Cinch Shake Mix | DTX Complex | Sustained Released Vita-C 500mg | Performance Maximum (Pure Hydration Drink) | Garlic Complex | Advanced Joint Health Tablet | Peppermint Ginger Plus | Cinch Energy Tea Mix | Caratomax | Herbal Blend Multi-Purpose Cream |

Post a Comment