! ! BajuLusuhSeluarTampal: kalau ko tak seberapa, abestu kami ni apa?

Pages

Wednesday, March 9, 2011

kalau ko tak seberapa, abestu kami ni apa?

selalu aku jalan-jalan baca blog orang, aku mesti jumpa ayat merendah diri dari blog-blog yang dari beribu-riban pembaca / pengikut ajaran / stalker / hater.

"terima kasih kat uolls yang rajin baca blog i yang kerdil ni"

"blog aku ni takde pape sangat pun, main tulis takde tujuan je, itu pun ramai jugak korang yang bace ye.... mekasih banyak2..."

aku bukan tak suka dia orang ni merendah diri, merendah diri tu bagus, sifat terpuji.

tapi aku ditinggalkan dengan soalan:

kalau ko blog ko kerdil / tak seberapa, abestu kami punya blog yang lagi takde orang baca ni plak duduk tahap mana...?

kredit kepada : futurephasedesign.com

6 komen komen oltromen:

Heidi Shafiq said...

merendah diri sepatutnye xyah mention mcm tu.. nmpk gedik pulak.. rilex sudeh kan.. :)

shida anwar said...

alahai..betullah dimanakah kedudukan kita ini...

cik hajar said...

nak gedik tulis macam tu jgk la. rasanya blog saya lagi sesuai kot? haha

Violet Blue said...

haha~
maut kot ayat tuh..
:D

cik ungu said...

tunggu jap laaa...
bagi la aku kumpul followers dalam 17jota orang..
baru kau post entri ni lagi skali ok!

Pokok said...

hahaha.. betul tu.. rasa mcm golongan pariah plak..

Post a Comment