! ! BajuLusuhSeluarTampal: red riding hood - dari short film yang terbaik.

Pages

Wednesday, October 6, 2010

red riding hood - dari short film yang terbaik.


rasa-rasanya ramai tak orang malaysia yang akan hargai short film macam ni. lagi-lagi bila short film ni sarat dengan maklumat teknikal yang bukan semua orang boleh faham. tapi apa-apa pun aku suka gile dengan short film ni sebab sangat banyak maklumat, tak kesah la yang aku dah tau atau baru nak tau...

aku rasa selagi malaysia takde produksi filem yang berunsur ilmu, tu tandanya malaysia tak nak maju. aku tak kata semua filem malaysia kena sarat berilmu, tapi sampai sekarang macam takde satu pun....

5 komen komen oltromen:

sitihawa said...

sape kate takde. ade je. sarat dgn ilmu hitam.

hanafijaafar said...

haha, betul sangat tu.. balik2 cite hantu je.... abes pemikiran sume jadi tahyul.

hamzah ian said...

filem malaysia 2 3 bijik je best.. yg len.. haram...

hanafijaafar said...

aku rase afdlin shauki je yg bijak buat filem, yg lain mcm low je...

sengal ke aku? said...

bagi wa, filem malaysia ni banyak pasal cinta2 je..tak mendorong neuron2 dalam otak untuk bergerak bila tgk filem malaysia ni, haha..

Post a Comment