! ! BajuLusuhSeluarTampal: terbelah dan terbahagi

Pages

Wednesday, December 24, 2008

terbelah dan terbahagi

Maka membazirlah aku dgn sisa2 idup di malaysia ni, tak banyak masa yg tinggal pun. Ada 16hari dari hari ni. Tak bleh tipu la, aku malas jugak nak fly ni, malas nak bersusah2 kat negara org, nak kne sesuaikan diri dgn mcm2 benda dan perangai pelik org sana, dah la aku tak ske sejuk, aku tak ske salji. Nak wat camne kan, blaja punye pasal.

Tapi lagi tak bleh tipu, aku nak sgt2 pegi sana, nak tinggalkn malaysia ni skejap supaya kurang rasa bosan aku terhadap malaysia ni, biar aku rasa nak hargai malaysia lebih sket ble aku dah tak dah jauh nnt. Sampai sana nnt aku dah kne pikir nak jimat duit utk [surgery] aku.

Lepas aku jumpe 4 dokter berbeza, tny pasal [surgery] bahu aku je. [last2] aku amek keputusan tangguhkn [surgery] aku tu bulan 7 nnt sbb mase tu ada cuti dan bleh balik m’sia. Asalnya aku nak wat [surgery] sblm fly ni, tapi takut lepas [surgery] tu bahu aku makin lemah dan terdedah, baik aku tangguhkn je dulu. Maka kena la aku jaga bahu ni baik bagi tak kuar lagi, haha...dah genap 10 kali bahu aku terkeluar.

>>pakcik aku dtg umah tapi aku tak mandi lagi<<

3 komen komen oltromen:

~*puding caramel*~ said...

selamat terbang.

aM said...

hei busuk!!! pergi mandi lah...hahaha...wey2 akue sgt suka salji.. nak tukar gan akue x???

donutcokelat said...

wow..si puding.
rajen ko komen di sini yaa..
fifi ko pg mandi.
ko da nak terbang..
xsempat aku balik malaysia jumpe ko..
aku balik 23 jan ni.
huwaa...
fifi

Post a Comment