! ! BajuLusuhSeluarTampal: nak tanya pasal study kat jermen atau luar negara ?

Pages

Friday, March 23, 2012

nak tanya pasal study kat jermen atau luar negara ?

aku dapat byk soalan pasal study kat jermen dan luar negara. ada yang bagi soalan direct, ada yang tanya kat komen, ada kat chatbox. byk jugak google search pasal study luar negara yang sampai blog ni.

bila ada yang bertanya, aku nak sangat tolong. lagi-lagi kalau pasal jermen, aku nak bagi jawapan yang detailed. jadi kalau ada apa-apa soalan, boleh terus email aku kat Hanafi_Jaafar@ymail.com
dan bila bertanya, bagitau la details yang patut. contohnya,study bachelor dengan study masters kat jermen ni..jauh sangat beza. jadi lagi senang aku nak tolong bila aku dapat tau detailed.

aku akan cari masa untuk jawap soalan-soalan tu.


9 komen komen oltromen:

Sis AI said...

Woaaah.. Untung lah study smpai ke Jerman!
Ya Allah, mudah2han dpt join skaki kat luar ngara satu hri nnti.. Amin3..

Mieya Atiera said...

belajar kat mana-mana pon sama je sebenarnya. Yang penting niat kita tu.

hajar saufi said...

salam..hey nice blog! follow mine ^_^

http://penhijaupenpink.blogspot.com/

shahamri.com [SA] said...

Salam kenalan from shahamri.com....entri yang menarik..shah singgah sini :)
Entri Terbaru: 1. Metered Earnings Nuffnang Pertama Shahamri.com , 2. Bob Kuman Pelawak Dan Pelakun Berbakat Besar Meninggal Dunia...Al-Fatihah

Nadhira Izzati said...

kucing tu comel comel comel comel comel comel :D

Kay Greenleaf said...

lu study jermen ek? ada jumpe ozil tak? peminat gua tu. xD

AuraFIza said...

Entry tanak baca. Tengokgambar meow tu je. Comel sesangat!! :P

Reen Tart Nenas said...

slalu camtu. bila dah balik baru la jumpa blog2 org mesia yg dok jerman. ari tu dok bercuti jerman 2 minggu huhuhu

Anak Timur said...

geram la tengok cat tu..

Collagen Powder | ESP – Soy Protein Isolate Powder | GLA Complex | Omega Guard | Vita-E Complex | B-Complex | Vita-Lea | Alfalfa Complex | OsteMatrix | VIVIX | Vita-Lea for Children | Chewable Vita-C 100mg | Zinc Complex | Lecithin | Nutriferon | Meal Shakes | Herb-Lax | Cinch Shake Mix | DTX Complex | Sustained Released Vita-C 500mg | Performance Maximum (Pure Hydration Drink) | Garlic Complex | Advanced Joint Health Tablet | Peppermint Ginger Plus | Cinch Energy Tea Mix | Caratomax | Herbal Blend Multi-Purpose Cream |

Post a Comment